Надявам се, че сега точно Джордж гледа надолу и казва: Това

...
Надявам се, че сега точно Джордж гледа надолу и казва: Това
Коментари Харесай

Тръмп: Коронавирусът и протестите приключиха

" Надявам се, че в този момент точно Джордж гледа надолу и споделя: Това е страхотно нещо, което се случва в нашата страна ".

Това разгласи президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп по време на конференция,

Според " Гардиън ", Тръмп явно използва пресконференцията, с цел да разгласи, че рецесията с ковид и митингите са завършили.

" Страхотен ден за него, страховит ден за всеки. Това е страховит ден за всеки ", продължи американският водач във връзка с Флойд, който беше погубен по време на полицейски арест предходната седмица.

Американският водач похвали данните за безработицата, която се намали с малко над 1%, а в това време се подигра на критиците си. Той разказа тези, които подлагат на критика отговора му против ковид като  " врагове ".

Скачайки от тематика на тематика, президентът също насърчи губернаторите да му разрешават да изпрати Националната армия, отбелязвайки, че той ще изпрати бойци " толкоз бързо, че ще им се завъртят главите ".

Планът му в отговор на систематичния расизъм е да  " имаме най-силната стопанска система в света ".

" Това е по-добре от V-образно ", сподели той във връзка с стопанската система и добави, че това е " ракетен транспортен съд ".

Държавният глава съобщи още, че страната като цяло е преодоляла пандемията от ковид. Но здравни специалисти предизвестяват, че Съединени американски щати могат да бъдат засегнати от втора вълна по-късно тази година.

Но митингите срещу полицейския произвол в Съединени американски щати не престават.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР